Spital mistuit de foc. Cel puțin 19 persoane au murit

218
Spital mistuit de foc. Cel puțin 19 persoane au murit - incendiuspital-1476793489.jpg

Articole recomandate

Autoritățile indiene au anunțat că 19 persoane și-au pierdut viața într-un incendiu violent, care a distrus un spital privat din provincia estică Odisha.

Incendiul a pornit din secția de dializă a centrului medical SUM din capitala provincială Bhubaneswar, transmite Reuters.

Primele informații demonstrează că incendiul a pornit de la un scurt circuit electric, informează news.ro. De asemenea, cele mai multe victime sunt persoane în vârstă, care au murit asfixiate din cauza gazelor toxice produse de incendiu. Ambulanțele au transportat peste 120 de pacienți către alte spitale, în timp ce pompierii s-au luptat toată noaptea pentru a controla flăcările. O parte dintre pa-cienții răniți în incendiu sunt internați în stare critică și tratați pentru arsuri.

"Încercăm din toate puterile să le salvăm viețile", se arată într-un comunicat al departamentului pentru sănătate din provincia Odisha.

Premierul Narendra Modi a susținut că tragedia petrecută în spital este una înfiorătoare și a cerut autorităților sanitare să accelereze transportarea pacienților răniți către spitalele guvernamentale din apropiere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5937 secunde