SEX cu MINORI, în CLASĂ și în mașina personală. O profesoară primește acuzații grave!

1566
SEX cu MINORI, în CLASĂ și în mașina personală. O profesoară primește acuzații grave! - frantatreiminoriromaniarestatipe-1376922649.jpg

Articole recomandate

O profesoară de liceu este acuzată că a întreținut relații sexuale cu cinci elevi în clasă, după care le-a trimis acestora fotografii indecente, informează libertatea.ro, care citează LA Times. Summer Michelle Hansen, care preda la o școală din California, a fost acuzată săptămâna trecută că a comis 16 delicte sexuale cu cinci băieți mai tineri de 18 ani, în ultimele 12 luni. 


Procurorii din Riverside County susțin că ea a întreținut relații sexuale cu tineri în clasă, în camerele utilitare ale liceului și în mașina sa, care era parcată în apropierea căminelor elevilor.


Este a patra profesoară din sudul Californiei care este acuzată de comportament indecent în ultimul an. Avocatul ei susține că totul este o înscenare.


"Telefonul ei a fost compromis. Ea a început să primească e-mailuri ciudate. A raportat acest lucru companiei de telefonie mobilă. Profesoara susține că nu a trimis niciodată nicio fotografie indecentă", a spus avocatul David Cohn.


Cercetările poliției nu au găsit nicio dovadă care să susțină această ipoteză. Procurorii susțin că femeia ar putea primi și 13 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Diverse : Ce urăsc femeile în timpul sexului
Marţi, 13 August 2013
Stire din Fun : Tipuri de orgasm
Pagina a fost generata in 0.3492 secunde