Sanatoriul Balnear Techirghiol remarcat la congresul FEMTEC

Septimiu Bourceanu - premiat internațional pentru cel mai bun management

1286
Sanatoriul Balnear Techirghiol a primit, în 26 noiembrie, la Guandong în China, premiul pentru cea mai bună lucrare științifică. Dis-tincția a fost acordată în cadrul celui de-al 61-lea congres al FEMTEC (Federația Mondială a Termalismului și Climatologiei) și a răsplătit studiul Departamentului de programe medicale și cercetare din cadrul sanatoriului. O delegație de 8 medici a primit premiul, lucrarea - foarte apreciată - va reprezenta un subiect de discuție în cadrul congresului de anul viitor, iar doctor Olga Surdu a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al federației.
Organizația FEMTEC cuprinde 70 de țări din Europa, America și Asia, iar România a fost printre membrii fondatori, având o bună tradiție în balneologie. Însă, deoarece în ultimii 50 de ani țara noastră nu a mai fost activă, anul trecut ea a fost reînscrisă în federație de către conducerea Sanatoriului Techirghiol. Este, de aceea foarte important și încurajator că sanatoriul din județul Constanța a primit, în urma analizei cifrelor trimise către federație, și un alt premiu, acela pentru cel mai bun management, acordat directorului Septimiu Bourceanu. El s-a arătat foarte mândru și bucuros pentru distincția primită. "Este o recunoaștere internațională la care nu mă aș-teptam", a declarat foarte tânărul manager.
Sanatoriul are și oferte de colaborare de la alți membri ai federației, cum ar fi Spania, Portugalia, China, Thailanda și Coreea de Sud, ceea ce este salutar, în contextul în care actuala echipă managerială urmărește o deschidere internațională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9126 secunde