Scene de groază surprinse în timpul unei coride din Spania! Toreador sfârtecat de un taur

493
2
Scene de groază surprinse în timpul unei coride din Spania! Toreador sfârtecat de un taur - scenedegroaza-1491219370.jpg

Articole recomandate

Scene de groază suprinse în timpul unei coride din Spania, după ce un tânăr toreador a fost lovit cu brutalitate de un taur. 


Daniel García Navarrete, în vârstă de 23 de ani, se luptă între viață și moarte, după ce a fost împuns de un taur chiar în timpul turneului său de debut.


Incidentul șocant a avut loc în una dintre cele mai mari arene din Madrid, iar la fața locului erau peste 10.000 de oameni, îngroziți de cele întâmplate, scrie Dailymail.


Tânărul se luptă acum pentru viața sa, însă medicii nu îi dau foarte multe șanse de supraviețuire, deoarece loviturile au fost extrem de dure.


Comentează știrea

un zimbru
4 aprilie 2017
bravo taurului

SE SPUNE CA NU ESTE FRUMOS SA TE BUCURI DE RAUL ALTUIA, DAR ESTE LOGIC SA O MAI MIERLEASCA SI CATE UN IDIOT CA ACEST TANAR SPANIOL. ACESTE "JOCURI" SUNT DE O IMBECILITATE CRASA, UNDE LUPTA ESTE COMPLET INEGALA. UN IDIOT CARE SE CREDE ANIMAL SUPERIOR OMOARA UN PATRUPED. SI CE-I CU ASTA? ESTE CA IN SAVANA UNDE DOBITOCI CU CELE MAI PRECISE ARME OMOARA NISTE ANIMALE FARA APARARE SI CULMEA NICI NU SUNT COMESTIBILE. SPER CA TOREADORUL SA NU MAI AIBA OCAZIA SA MAI PRACTICE ACEASTA BARBARIE.

sever
4 aprilie 2017
????????????

CAND BIPEDUL OMOARA PATRUPEDUL NU ESTE SCENA DE GROAZA?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3626 secunde