Rusia a returnat în Belarus 19 tone de mere. Iată din ce motiv

152
Rusia a returnat în Belarus 19 tone de mere. Iată din ce motiv - meredinrmoldova-1413205914.jpg

Articole recomandate

Serviciul federal rus pentru siguranța alimentară (Rosselhoznadzor) a decis returnarea în Belarus a 19 tone de mere, afirmând că fructele proveneau de fapt din Republica Moldova și au fost reexportate pe piața din Rusia cu documente false, relatează agenția Tass, în pagina electronică.


"Certificatul fitosanitar care însoțea transportul menționa că merele proveneau din Belarus. Inspectorii au descoperit, însă, că fructele sunt din Republica Moldova", a anunțat Rosselhoznadzor. Transportul de mere a fost returnat în Belarus, a adăugat serviciul federal rus pentru siguranța alimentară.

La începutul acestei luni, serviciul federal rus pentru siguranța alimentară și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu încercările Belarusului de a reexporta în Rusia produse alimentare interzise de Moscova în urma sancțiunilor impuse de Occident în contextul crizei din Ucraina.

Belarusul, care, alături de Rusia și Kazahstan, face parte din Uniunea Vamală, a promis consolidarea măsurilor de control la reexportarea produselor alimentare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4269 secunde