Ritualuri violente, abuzuri sexuale îngrozitoare și tratamente degradante, pentru recruții elitei armatei germane

271
Ritualuri violente, abuzuri sexuale îngrozitoare și tratamente degradante, pentru recruții elitei armatei germane - ritualuriviolente-1488199260.jpg

Articole recomandate

Recruți și membri ai personalului militar de la o bază de elită din sudul Germaniei au fost supuși la tratamente inumane, umilitoare de către superiorii lor, fiind abuzați sexual, înjosiți și obligați să participe la ritualuri violente. Publicația Der Spiegel a dezvăluit toate aceste abuzuri incredibile din armată, iar armata a recunoscut.

"Abuzurile sexuale și comportamentele sadice deveniseră o practică comună în timpul unor cursuri de pregătire militară medicală din cadrul Combat First Responder, la care au participat recruți din toate ramurile armatei. Toate acestea s-au petrecut la baza militară din Pfullendorf, din Baden-Wuertemberg", dezvăluie Der Spiegel, citând un raport militar asupra unei anchete care a fost realizată și ținută în secret.

Investigația a fost declanșată în octombrie 2016, după ce o femeie ofițer care trecuse prin diferite exerciții și ritualuri degradante și umilitoare în timpul antrenamentelor militare s-a adresat unui comisar parlamentar însărcinat cu problemele armatei, Hans-Peter Bartels, precum și ministrului Apărării, Ursula von der Leyen.

Femeia avea gradul de locotenent. Ea a povestit că recruții erau forțați să meargă în fața colegilor lor, în timp ce alți soldați îi filmau. Ea a mai spus că recruții au fost obligați să ia parte la "exerciții medicale absolut nejustificate, motivate din punct de vedere sexual, care constau inclusiv în introducerea în anus a unor rulouri realizate din bandaje. La aceste "exerciții" au fost obligate ambele sexe. Militarii au fost fotografiați în timpul acestor "exerciții", mai dezvăluie Der Spiegel, citând surse din rândul recruților.

După ce un ofițer a depus plângere la forurile superioare, a fost declanșată o anchetă care a conformat cele spuse de el.

Ancheta a scos la iveală și faptul că aceste abuzuri nu s-au limitat doar la antrenamente degradante, ci au fost extinse la ritualuri umilitoare și violente pentru recruți.

De pildă, soldații erau legați de scaune timp de mai multe ore și erau apoi stropiți la fund cu un furtun cu jet de apă rece puternic.

În urma anchetei, șapte soldați au fost imediat excluși din serviciul militar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.692 secunde