Rețea de trafic cu prostituate românce, destructurată în Franța. Șeful rețelei se ocupa dintr-o închisoare din România

409
1
Rețea de trafic cu prostituate românce, destructurată în Franța. Șeful rețelei se ocupa dintr-o închisoare din România - imageresize-1432075879.jpg

Articole recomandate

O amplă rețea de prostituate tinere provenite din România care erau obligate să facă așa-numite 'sex-tururi' în marile orașe din Franța a fost destructurată marți de Oficiul central francez pentru combaterea traficului cu ființe umane (OCRTEH), relatează AFP și portalul valeursactuelles.com, scrie Agerpres.


Rețeaua exploata peste patruzeci de femei, care erau obligate să facă 'sex-tururi' în diferite orașe din Franța și din străinătate. Ele veneau în Franța cu viză turistică, potrivit poliției, pentru a nu atrage atenția, și se deplasau uneori în funcție de mari manifestări sau întâlniri sportive.

Potrivit sursei, o anchetă a fost întreprinsă de poliția franceză și de cea română, în colaborare cu Europol și Eurojust, ceea ce a permis arestarea a 27 de persoane România și a altor trei în Franța. Ancheta a fost deschisă în 2012.

Profitul rețelei a fost evaluat la circa patru milioane de euro în doi ani, bani care au fost investiți, potrivit anchetei, în bunuri imobiliare, localuri de noapte sau mașini de lux în România. Fiecare tânără aducea lunar proxenetului său circa 8.000 de euro, scrie Agerpres.


Șeful rețelei de prostituție se ocupa dintr-o închisoare din România de organizarea acestor așa-numite 'sex-tururi'.


Comentează știrea

marin
2 septembrie 2015
castiga bani online!

Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4924 secunde