Record mondial de căldură: 73 de grade Celsius! Află unde s-a întregistrat

291
1
Record mondial de căldură: 73 de grade Celsius! Află unde s-a întregistrat - caniculaseceta1438670983-1438756926.jpg

Articole recomandate

Într-o localitate s-a înregistrat recordul mondial în materie de temperatură ridicată, după ce meteorologii locali au anunțat nu mai puțin de 73 de grade Celsius.

Iranul se confruntă, de câteva zile, cu un val de căldură rar întâlnit chiar și în această țară, temperaturile depășind frecvent 70 de grade Celsius, într-o localitate înregistrându-se posibilul record mondial de 73 de grade, informează ziarul italian La Repubblica, potrivit Mediafax.

Potrivit meteorologilor locali, în localitatea Bandar Mahshahr, situată pe litoralul Golfului Persic, s-a înregistrat temperatura de 73 de grade Celsius.

Dacă valoarea termică va fi confirmată de specialiștii internaționali, temperatura va fi cea mai ridicată măsurată oficial vreodată pe Terra.

În ultimele zile, în sud-vestul Iranului temperaturile au atins frecvent 70 de grade Celsius.

Comentează știrea

Nicu
5 august 2015
Verificați sursa de informare

Cea mai ridicata temperatura pe Pamant ,58 grade Celsius, a fost inregistrata in 1922 in desertul Al ‘Aziziyah din Libya. La 70 grade Celsius este distrus orice organism viu. Trebuie știut că întotdeauna temperatura se ia la umbră, nu la soare. Nu știu unde ați găsit această dezinformare cu 73 grade Ceslsius.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4395 secunde