Război în Ucraina / Prorușii au eliberat sute de persoane

534
1
Război în Ucraina / Prorușii au eliberat sute de persoane - ucrainarazboicivilsaurevolutie-1410247440.jpg

Articole recomandate

Rebelii proruși din estul Ucranei au eliberat aproape 650 de persoane capturate în cele cinci luni de conflict, a anunțat o sursă din cadrul Guvernului ucrainean, clarificând datele furnizate de către președintele Petro Poroșenko.

Liderul ucrainean a anunțat în cursul vizitei pe care a efectuat-o la Mariupol, în sud-estul țării, că Kievul "a reușit să elibereze 1.200 de persoane" de la semnarea acordului cu separatiștii, vineri, la Minsk.

O sursă apropiată președintelui a declarat pentru AFP că Poroșenko se referea la numărul total al persoanelor capturate de către rebeli în timpul conflictului cu armata.

Rebelii au eliberat 648 de persoane, a declarat această sursă, sub protecția anonimatului, iar alte peste 500 urmează să fie eliberate "în curând", notează mediafax.ro.

Comentează știrea

Ștefan
11 septembrie 2014
operatori online

Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti CV si cerere de detalii la email :[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde