Președintele Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la venirea de la Moscova

188
Președintele Igor Dodon, întâmpinat cu proteste la venirea de la Moscova - presedintele-1494503341.jpg

Articole recomandate

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost întâmpinat cu proteste, în noaptea de miercuri spre joi, pe aeroportul din Chișinău, la venirea de la Moscova, organizate de un grup al tineretului liberal, care l-a acuzat de "servilism" față de Kremlin, relatează Moldova.org. 


Tinerii liberali au declarat că Dodon continuă să dezbine societatea și i-au sugerat că ar face bine dacă ar rămâne acolo de unde s-a întors. Mai mult simbolic, tinerii i-au adus lui Igor Dodon un covor și mai multe valize pentru a se muta "la curtea țarului Putin". 
"După ce două zile s-a aflat la Moscova la curtea «țarului Putin», unde s-a distrat, sluga rușilor a aterizat la ora 01:00 la Chișinău, iar Tineretul Liberal a decis să-i facă o primire originală", a scris Ionel Pușcaș, purtătorul de cuvânt al Par-tidului Liberal, pe pa-gina sa de Facebook. 


Igor Dodon a efectuat o vizită de lucru de două zile la Moscova, oficial pentru a participa la ceremoniile ocazionate de Ziua Victoriei asupra fascismului, sărbătorită la 9 mai, bucurându-se de un tratament special din partea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, poate și din cauză că a fost singurul șef de stat străin care a participat la eveniment, în contextul izolării Rusiei pe arena internațională și al tensiunilor dintre Moscova și Occident. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.353 secunde