Poliția britanică a stabilit identitatea autorilor atacului terorist din centrul Londrei

252
2
Poliția britanică a stabilit identitatea autorilor atacului terorist din centrul Londrei - atentatteroristlondra-1496667294.jpg

Articole recomandate

Poliția britanică a anunțat luni că a stabilit identitatea autorilor atacului terorist de sâmbătă din centrul Londrei, în urma căruia șapte persoane au fost ucise și alte 48 au fost rănite. Numele atacatorilor vor fi dezvăluite în perioada imediat următoare, informează BBC News.

Poliția Metropolitană din Londra a precizat că este în desfășurare o anchetă pentru a afla dacă cei trei bărbați fac parte dintr-o rețea teroristă.

Totodată, "cantități imense" de probe și materiale au fost confiscate din autoutilitara care a intrat într-un grup de pietoni în zona London Bridge.

 În prezent, 11 persoane se află în arest, fiind suspectate de legături cu atacul terorist de sâmbătă.

Cei trei presupuși autori ai atentatului au fost împușcați mortal de agenții serviciilor de securitate. Potrivit Press Association, unul dintre bărbați ar fi avut asupra sa un act de identitate emis în Irlanda.

21 dintre cei 48 de răniți sunt în acest moment în stare critică. Premierul Marii Britanii, Theresa May, a precizat că victimele sunt de mai multe naționalități, iar atacul "a fost asupra lumii libere".

Rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile în mai puțin de 24 de ore, a anunțat Institutul american SITE, care monitorizează site-urile islamiste.



Comentează știrea

Ismail via brussel
5 iunie 2017
!!!

No să scăpăm de astea până nu vine altă investiție de cei de la organizația mondială ,Cătălin erau securiști ,URSS era domnit ,romii discriminați tot de vorbea , criza a venit ,invenție de teroriști a venit ce o sa mai vina ???!!! Noi ne facem răul politica și sursele minerale.

Victoras de la oras
6 iunie 2017
Tampiti

Totodată, "cantități imense" de probe și materiale au fost confiscate din autoutilitara unul dintre bărbați ar fi avut asupra sa un act de identitate emis în Irlanda. Ori voi sunteti tampiti sau ne credeti pe noi tampiti . Ei plecau la atac cu o gramada de probe si cu buletinul la ei !

Pagina a fost generata in 0.5389 secunde