Patru fotbaliști din Serbia și Portugalia, așteptați la reunirea Farului

446
FC Farul demarează astăzi pregătirile în vederea returului Ligii 1. "Rechinii" au fost chemați la stadion la ora 10, urmând ca, după aceea, să efectueze prima ședință de pregătire din 2008, pe terenul artificial sau pe plajă. La reunirea Farului sunt așteptați și patru jucători străini, cu care clubul constănțean s-a înțeles în mare. Trei dintre aceștia sunt din Serbia (un fundaș dreapta, un fundaș central de picior stâng și un vârf), iar unul din Portugalia (vârf).

"În privința celor patru, am discutat la București. În mare, ne-am înțeles. Îi aștept acum la Constanța, ca să negociem și restul aspectelor contractuale. Sper să nu aibă probleme cu timpul nefavorabil și să ajungă. Eu voi fi în legătură permanentă cu ei. Portughezul sosește cu avionul, iar sârbii au anunțat că vin cu trenul", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Marin, antrenorul Farului.
Portughezul este Francisco Jose Castro Fernandes "Chico" (27 ani, 1,84m/77 kg), care vine de la divizionara secundă portugheză Varzim.
Se speră să nu fie probleme nici în ce privește sosirea celorlalți jucători străini din lotul Farului. Unii, precum Mala și Ben Teekloh, sunt deja la Constanța, iar cei patru tineri nigerieni urma să ajungă ieri după-amiază, aduși cu o mașină de la club.
De la reunire va absenta sigur însă fundașul central Ion Barbu, care, astăzi, își externează din spital, de la București, soția, Rodica, și fetița nou-născută, Maria-Arina, și a primit acceptul lui Ion Marin de a întârzia o zi.

Pe sintetic sau la Condor
Antrenamentul de astăzi, singurul al zilei, se va desfășura fie pe terenul sintetic din complexul sportiv al Farului, fie pe plajă, în zona "Condor", perimetru pe care antrenorul secund Cristi Cămui și preparatorul fizic Gheorghe Avram l-au inspectat ieri, găsind condiții bune. De altfel, zona "Condor" este una în care Farul se pregătește mai mereu iarna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0105 secunde