Parlamentul European a votat pentru ridicarea imunității lui Marine Le Pen

266
3
Parlamentul European a votat pentru ridicarea imunității lui Marine Le Pen - marinelepen-1488471925.jpg
Candidata extremei drepte la președinția Franței, Marine Le Pen, a rămas fără imunitatea de care beneficiază ca eurodeputat.


Plenul Parlamentului European a votat cu o majoritate importantă pentru ridicarea imunității lui Le Pen, solicitare care fusese deja aprobată în Comisia Juridică.


Marine Le Pen este cercetată de justiția franceză pentru publicarea pe Twitter, în 2015, a unor execuții comise de gruparea jihadistă Statul Islamic. Le Pen este investigată și în alt dosar, sub acuzația că a angajat mai mulți asistenți la Parlamentul European, care de fapt lucrau pentru partidul ei, Frontul Național.


Comentează știrea

Liviu Burebista
2 martie 2017
TRAIASCA ROMANIA INDEPENDENTA

Asta este vina Marinei Le Peen ca a publicat pe Twitter crime abominabile comise de monstrii de la statul islamic ? Am ajuns mai rau decat era in perioada comunista, cand se primea ani grei de inchisoare pentru rostirea adevarului. Globalisto-comunisti se simt incoltiti din toate partile , nu vor ca Marin Le Pen sa castige cumva alegerile din Franta. Statele Unite le-au pierdut, Anglia au pierduto prin Brexit. Oameni incep sa se trezeasca, au vazut unde duce politica de deznationalizare. UE nu mai are zile multe, sunetul clopotelor se aud din ce in ce mai aproape. Traiasca statele nationale , libere si independenta. Moarte UE.

anti PSD
3 martie 2017
cum mai curg balele din gura

ce planuri marete pentru un cancer psd-ist ! ce ati visa voi la o ROMANIE singurica sa o haituiti voi in liniste !!!

Răspuns la: TRAIASCA ROMANIA INDEPENDENTA
Adăugat de : Liviu Burebista, 2 martie 2017
Asta este vina Marinei Le Peen ca a publicat pe Twitter crime abominabile comise de monstrii de la statul islamic ? Am ajuns mai rau decat era in...
Liviu Burebista
3 martie 2017
anti-UE

Vezi ca esti idiot, ce legatura are postarea mea cu PSD-ul?

Răspuns la: cum mai curg balele din gura
Adăugat de : anti PSD, 3 martie 2017
ce planuri marete pentru un cancer psd-ist ! ce ati visa voi la o ROMANIE singurica sa o haituiti voi in liniste !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6628 secunde