Parlamentarii elvețieni, somați să scoată FRIPTURA DE PISICĂ din meniul de Crăciun

333
1
Parlamentarii elvețieni, somați să scoată FRIPTURA DE PISICĂ din meniul de Crăciun - image-1417097205.jpg

Articole recomandate

Activiștii pentru drepturile animalelor cer Parlamentului elvețian să scoată în afara legii consumul cărnii provenite de la animalele de companie. În acest scop au scris o petiție care să interzică practicile barbare din Elveția unde carnea de pisică apare de multe ori în meniurile de Crăciun tradiționale din zona rurală.

Potrivit Reuters, grupul pentru protecția animalelor, SOS Chats Noraingue, a înaintat azi Parlamentului din Elveția o petiție cu peste 16.000 de semnături, inclusiv cu cele ale unor oameni celebri care luptă pentru drepturile animalelor așa cum este și Brigitte Bardot.

Carnea de câine este folosită frecvent pentru cârnați în timp ce pisicile sunt preparate în perioada sărbătorilor într-un mod similar cărnii de iepure – în vin alb și usturoi. Atât carnea de câine cât și cea de pisică marinate sunt un fel de mâncare local favorit.



Comentează știrea

Mian
28 noiembrie 2014
Avem pentru elvetieni!

Sincer,nu mi-ar fi venit sa cred ca si in Elvetia se mananca pisici si caini ca in Corea si China sau si alte zone din Asia. Pai sa vina si la noi,sa adune de pe strazi patrupedele sa aiba de sarbatori multa haleala,sa faca si conserve pentru mai multi ani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde