Panică în Bali. A fost cutremur de 5,5 grade. Nu se știe numărul victimelor

125
Panică în Bali. A fost cutremur de 5,5 grade. Nu se știe numărul victimelor - panicainbali-1490188063.jpg

Articole recomandate

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade a avut loc ieri în insula Bali, la ora locală 07.00 (23.00 GMT marți) care s-a resimțit puternic în capitala Denpasar timp de cinci secunde, a informat purtătorul de cuvânt al agenției indoneziene pentru catastrofe naturale, Sutopo Purwo Nugroho.


Turiștii s-au năpustit în camerele lor de hotel în urma seismului puternic resimțit pe insula vizitată de cei mai mulți turiști a Indoneziei, deși nu au fost raportate victime, conform autorităților locale.


Epicentrul seismului s-a aflat la 10 kilometri nord-est de capitala insulei Denpasar, foarte aproape de resorturile turistice ale insulei. Deși situat la o adâncime de 118 km sub mare, seismul s-a simțit foarte puternic în capitală, potrivit Institutului american de geofizică USGS.


"Zeci de turiști ai noștri au fugit în camere în momentul producerii seismului", a declarat, pentru AFP, Nyoman Pasek, un angajat al Hotelului Sayang Maha Mertah din Kuta, unul din resorturile turistice cele mai populare de pe insulă.


"Totul este acum sub control și a revenit la normal", a adăugat el, potrivit Agerpres. 


Cutremurul a creat un moment de panică și la Lombok, o altă insulă turistică din apropiere de Bali.


Indonezia este situată pe așa-numitul "inel de foc" al Pacificului, unde coliziunea plăcilor tectonice provoacă frecvent seisme și o importantă activitate vulcanică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0771 secunde