O persoană a murit și mai multe sunt rănite în urma tornadelor din zona metropolitană Houston din Texas

157
O persoană a murit  și mai multe sunt rănite în urma tornadelor  din zona metropolitană Houston din Texas - opersoanaamurit-1487167149.jpg

Articole recomandate

Furtuni puternice și tornade au lovit, marți, zona metropolitană Houston din statul Texas, soldându-se cu un mort, mai mulți răniți și locuințe distruse, potrivit Xinhua.

Serviciul american de meteorologie a confirmat, marți seară, că cel puțin șase tornade au afectat, marți dimineață, zona Houston, provocând pagube în localități precum Van Vleck, Missouri, Rosenberg și Stafford.

În comitatul Montgomery, din sud-vestul statului Texas, un elev de liceu a fost ucis într-un accident produs în timpul furtunii.

În Van Vleck, o mică localitate situată la circa 96 km sud-vest de Houston, cel mai mare oraș din Texas, o tornadă cu rafale de până la 160 de km pe oră a distrus mai multe locuințe și a dus la rănirea a cel puțin șase persoane.

În Missouri City, situat în comitatul Fort Bend, o tornadă a afectat circa 40 de case.

În Houston, aproximativ 25.000 de case au rămas fără curent electric, majoritatea în comitatele Fort Bend și Harris.

Bush Intercontinental Airport și Hobby Airport, cele două aeroporturi principale din Houston, au fost, de asemenea, afectate de vremea nefavorabilă, circa 150 de zboruri înregistrând întârzieri.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3724 secunde