O femeie și fiica sa au murit după ce au rămas blocate într-o saună

336
O femeie și fiica sa au murit după ce au rămas blocate într-o saună - saunarecomandataimpotrivacrizelo-1492424307.jpg

Articole recomandate

Două femei, mamă și fiică, în vârstă de 65 de ani respectiv 45 de ani, au murit în Republica Cehă, după ce au rămas blocate într-o saună amenajată în locuința unor prieteni de familie. Tragedia s-a produs din cauza defectării sistemului de deschidere a ușii de la acea saună, a anunțat, duminică, poliția locală, citată de The Guardian.

"O mamă și fiica ei, în vârstă de 65 de ani respectiv 45 de ani, au intrat în sauna amenajată în grădina casei unor prieteni de familie", a precizat Iva Kormosova, purtătoare de cuvânt a Poliției cehe.

"Proprietaruul a remarcat că victimele se aflau de prea mult timp în saună și a mers să verifice. Le-a găsit întinse pe jos", a mai spus Iva Kormosova, adăugând că victimele au petrecut aproximativ 90 de minute în acea saună.

Medicii de la serviciile de urgențe au venit la fața locului și au constatat decesul celor două femei. "Mânerul ușii de la saună a căzut, iar femeile au rămas prinse în interior. Au încercat să spargă fereastra ușii, dar nu au reușit", a spus Iva Kormosova.

Accidentul s-a produs în apropiere de orașul Jicin, aflat la nord-vest de Praga, sâmbătă seară. Autoritățile au demarat o anchetă și au anunțat că vor efectua o examinare post-mortem a celor două victime, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5127 secunde