Momente de groază în Spania. 77 de victime, în urma unei explozii

184
Momente de groază în Spania. 77 de victime, în urma unei explozii - exploziespania-1475414721.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 77 de persoane au fost rănite, dintre care patru grav, în urma exploziei care s-a produs, sâmbătă seara, în bucătăria unei cafenele din orașul spaniol Velez-Malaga (sud), în apropiere de locul desfășurării munui festival, au informat surse medicale, potrivit ediției online a cotidianului El Mundo. 


Dintre cei răniți, 57 de persoane au fost internate la Spitalul regional Axarquia, patru dintre ele în stare gravă, dar fără să le fie pusă viața în pericol, iar două dintre ele s-au mutat la spitale din Malaga. 


Celelalte victime au primit îngrijiri la centrul medical din Velez Sud și au fost externate. 


Sistemul de urgență 112 a primit peste 20 de telefoane în jurul orelor 19.00 (17.00 GMT), în urma explo-ziei care a avut loc în apropierea locului de desfășurare a Zilelor ora-șului Velez. 


Imediat, a fost activat dispozitivul de urgență, la fața locului fiind tri-mise echipe ale forțelor de ordine și medicale. 


Primarul orașului a afirmat, în primă fază, că este posibil ca explozia să fi fost provocată de o scurgere de gaze, lucru care s-a și confirmat ulterior. El dăduse asi-gurări că nu există niciun pericol de incendiu și că va fi deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei exploziei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1552 secunde