Modelul Renault Duster care se vinde în India, dezastru total

187
Modelul Renault Duster care se vinde în India, dezastru total - renaultduster-1494587410.jpg

Articole recomandate

Modelul Renault Duster care se vinde în India, cel de bază, fără nici măcar un airbag, a luat 0 stele la crash test-ul NCAP Global. Cât de cât mai bine a scos la scaunul spate pe care stă copilul, segment de test la care Renault Duster a luat 2 stele. David Ward, directorul NCAP Global a spus că e trist că tocmai în săptămâna Siguranței Rutiere a mai apărut un model de 0 stele, pe lângă multe altele (Renault Kwid, Suzuki Maruti Alto, Swift, Celerio, Eeco, Hyundai Eon, i10, Volkswagen Polo, Ford Figo, Datsun Go, Mahindra Scorpio, Chevrolet Enjoy, Tata Zest, și Tata Nano), conform Carscoops.


Imediat după rezultat, francezii au cerut o testare nouă, cu airbag pentru șofer. De data asta, Renault Duster a luat 3 stele.
Duster-ul Renault pentru piața din India are un airbag mai mic decât cel pentru America de Sud, motiv pentru care la crushtest-ul NCAP pentru piața sudamericană, Renault Duster a luat 4 stele, acum doi ani.


Dacia Duster a fost testată în 2011 la Euro NCAP și a luat 3 stele (74% protecție adulți, 78% protecție copii, 28% protecție pietoni și 29% eficiență sisteme de siguranță pasivă).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0789 secunde