Măsuri de urgență, înainte de venirea taifunului Dujuan

222
Măsuri de urgență, înainte de venirea taifunului Dujuan - taifunchina36918500-1443423706.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Taiwan, în alertă în perspectiva sosirii în cursul după-amiezii a taifunului Dujuan, au anunțat suspendarea traficului feroviar începând cu ora locală 15.00 (07.00 GMT) și a numeroase curse aeriene internaționale, în timp ce mii de persoane sunt evacuate, relatează EFE.


Guvernul taiwanez a activat un centru de urgență pentru a face față sosirii taifunului Dujuan, iar conducerea militară a mobilizat 24.000 de efective pentru a colabora la activitățile de salvare și prevenire a inundațiilor.

Precipitațiile au început deja să cadă în nordul și centrul insulei și vor atinge nivelul maxim în cursul după-amiezii de luni și marți, cu un pericol serios de inundații și alunecări de teren, a declarat Lo Ya-yin, de la Serviciul de Meteorologie Central (SMC).

Dujuan aduce vânturi cu viteze de 184 de kilometri pe oră și rafale de până la 220 de kilometri. Insula a fost deja lovită duminică după amiază în apropierea orașelor Ilan sau Hualien, a semnalat SMC.

Taifunul este localizat la sud-est de Taiwan și se mișcă cu o viteză de 14 kilometri pe oră în direcția nord-est, a subliniat serviciul de meteorologie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Martie 2015
Stire din Actual : A fost cutremur de șase grade!
Pagina a fost generata in 0.4237 secunde