Marea Britanie: Trei persoane au fost înjunghiate într-o biserică din Birmingham

146
Marea Britanie: Trei persoane  au fost înjunghiate  într-o biserică din Birmingham - mareabritanietreipersoaneinjungh-1505129752.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au fost înjunghiate, ieri, într-o biserică din orașul britanic Birmingham, autorul atacului fiind în prezent arestat, scrie presa britanică.

În interiorul bisericii se aflu circa 150 de persoane care participau la o slujbă, când un individ înarmat cu un cuțit de bucătărie de mari dimensiuni a pătruns în interior și a înjunghiat cele trei persoane înainte de a fi imobilizat de mai mulți bărbați și predat poliției.

Cei trei răniți au fost transportați la spital, dar, potrivit poliției, viața lor nu este în pericol. Au fost, de asemenea, răniți ușor doi dintre bărbații care au intervenit împotriva atacatorului, fără să fie însă nevoie de spitalizarea lor.

Din primele cercetări se pare că atacatorul în vârstă de 46 de ani cunoștea una dintre cele trei victime, mai menționează poliția într-o declarație în care este avansată astfel ipoteza unui atac țintit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde