LEGI ANTITERORISM care înăspresc controlul asupra BLOGURILOR

198
3
LEGI ANTITERORISM care înăspresc controlul asupra BLOGURILOR - hackerlaptop-1398244005.jpg

Articole recomandate

Camera inferioară a Parlamentului rus, Duma de Stat, a adoptat mai multe legi antiterorism care înăspresc controlul asupra blogurilor și sancțiunile pentru "tulburări în masă", un cap de acuzare care vizează mai mulți opozanți.


Astfel, proprietarii blogurilor cu peste 3.000 de vizitatori pe zi au obligația de a se înregistra la autoritatea pentru controlul mass-media, Roskomnadzor, de a păstra toate datele timp de șase luni, de a verifica autenticitatea informațiilor publicate și de a indica o vârstă limită pentru vizitatori.


Conform acestei legi, Roskomnadzor, care a blocat, în martie, accesul la mai multe site-uri de informații critice la adresa Kremlinului, trebuie să creeze o listă a celor mai populare bloguri.


Bloggerii sunt obligați să se conformeze noilor obligații în termen de zece zile, în caz contrar riscând să plătească amenzi în valoare de până la 500.000 de ruble (10.000 de euro).


O altă lege adoptată marți dublează pedeapsa minimă pentru participare la tulburări în masă. Această acuzație îi vizează pe mai mulți opozanți ruși, inclusiv pe liderul Frontului de Stânga, Serghei Udalțov.


Astfel, "organizarea unor tulburări în masă" sau participarea la ele pot fi pedepsite cu 5-10 ani de închisoare și o amendă de până la 500.000 de ruble.


Legea oferă, de asemenea, mai multe atribuții Serviciului federal de securitate din Rusia (FSB, fostul KGB), scrie Mediafax.


Comentează știrea

france hermes bags
22 mai 2014
france hermes bags

hermes uk tel no Stiri Actual : LEGI ANTITERORISM care înăspresc controlul asupra BLOGURILOR | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online france hermes bags http://www.iraqhao.org/images/france-hermes-bags-birkin-tasche-online-9-3.asp

MBT Unono Shoes
3 iunie 2014
MBT Unono Shoes

mbt shoes edinburgh Stiri Actual : LEGI ANTITERORISM care înăspresc controlul asupra BLOGURILOR | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Unono Shoes http://www.qidi.com/mbt-shoes/mbt-shoes-clearance-amazon.asp

hermes bags navy
9 iunie 2014
hermes bags navy

hermes h belt 42mm Stiri Actual : LEGI ANTITERORISM care înăspresc controlul asupra BLOGURILOR | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags navy http://www.apartpresentje.nl/hermes-bags-navy-hermes-handbags-2014-714.aspx

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8912 secunde