Laborator cu materiale explozive, descoperit în apropiere de Paris

162
Laborator cu materiale explozive, descoperit în apropiere de Paris - laboratorrrr-1504791183.jpg

Articole recomandate

Ministrul de Interne francez Gerard Collomb a evocat, ieri, "legături cu zone strategice din teatrul irakiano-sirian", după descoperirea, miercuri, a unui laborator clandestin de fabricare a bombelor artizanale la o periferie a Parisului și arestarea a trei bărbați, relatează AFP.

Într-un apartament din Villejuif (Val-de-Marne), în apropiere de Paris, anchetatorii au găsit 100 grame de TATP, gata de utilizare, un explozibil artizanal instabil folosit adesea de gruparea jihadistă Statul Islamic, precum și material destinat "ambalării coletelor cu dispozitive explozive" și produse chimice.

Secțiunea antiteroristă a Parchetului din Paris a deschis o anchetă pentru asociere criminală teroristă, precum și pentru deținere, transport și fabricare de substanțe explozive în legătură cu un caz terorist.

Miercuri, au fost arestați doi indivizi, de 36 și 47 de ani, la Kremlin-Bicetre, o comună lângă Villejuif, și plasați în custodia poliției. Printre ei se află și proprietarul apartamentului. Ulterior, pe parcursul nopții de miercuri spre joi, a fost reținut și plasat în arest preventiv al treilea bărbat, de 37 de ani, conform BFMTV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde