La un pas de tragedie! O aeronavă a luat foc la aterizare

126
La un pas de tragedie! O aeronavă a luat foc la aterizare - peruvianb733ob2036pjauja17032827-1490787792.jpg

Articole recomandate

Autoritățile peruane au anunțat că un avion comercial al companiei Peruvian Airlines a izbucnit în flăcări în timp ce ateriza pe aeroportul din localitatea Jauja, situată la o altitudine de 3.400 de metri în munții Anzi. Nicio persoană nu a fost rănită în incident, iar cele 141 de persoane aflate la bord au reușit să evacueze în siguranță aeronava cuprinsă de flăcări, transmite Reuters.

Reprezentanții Peruvian Airlines au explicat că aeronava Boeing 737-300 a ieșit de pe pistă din motive necunoscute, după ce pilotul a virat la dreapta pe aeroportul Francisco Carle.

Autoritățile au lansat deja o anchetă în urma acestui incident, care a avut loc în jurul orei locale 16.30 (23.30 ora României).

Ministrul de Interne, Carlos Basombrio, a explicat că flăcările au izbucnit cel mai probabil după ce o aripă s-a frecat de pista de aterizare.

"Aeronava nu a putut să oprească pe pistă și au făcut o manevră de oprire cu aripa, iar asta pare să fi cauzat incendiu", a declarat Basombrio.

Televiziunile peruane au transmis imagini cu nori negrii de fum care se ridicau din aeronava abandonată de pasageri la marginea aeroportului Francisco Carle.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2624 secunde