Ivanka Trump, declarații inedite în Arabia Saudită

254
Ivanka Trump, declarații inedite  în Arabia Saudită - ivankatrump-1495458768.jpg

Articole recomandate

Ivanka Trump, fiica miliardarului american devenit președinte al SUA, a lăudat Arabia Saudită pentru progresele făcute în domeniul drepturilor femeilor, după ce țara a donat 100 de milioane de dolari cauzelor susținute de ea.

Mai multe țări din Orientul Mijlociu au promis că vor dona bani pentru a le ajuta pe femeile antreprenoare, ca parte a unei inițiative a Băncii Mondiale.

Vorbind în Arabia Saudită, în timp ce tatăl ei se întâlnea cu lideri arabi și islamici, Trump a declarat că progresul națiunii este "încurajator", dar "există multe lucruri încă de făcut".

"În fiecare țară din lume, femeile și fetele continuă să fie puse în fața unor bariere culturale, sistematice, instituționale, care ne opresc să ne implicăm total în a obține oportunități egale în comunitățile noastre", a spus ea, la o masă rotundă cu femeile lideri din societate, femei de afaceri și femei oficiali guvernamentali.

"Fiecare dintre voi știți că acest lucru este adevărat. Și totuși poveștile femeilor saudite, cum sunteți voi, catalizatoare ale schimbării, mă inspirați să cred în posibilitatea unei mișcări globale de împuternicire a femeilor", a mai spus ea.

Progresul include faptul că femeile pot vota în alegeri locale, reducerea puterii din mâinile poliției religioase.

"Nevoia ca femeile să devină mai puternice și mai angajate trece dincolo de frontiere și culturi. Fie că suntem în SUA ori în Arabia Saudită, femeile joacă un rol crucial într-o mișcare care ne unește pe toți", a concluzinat Ivanka Trump.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4044 secunde