Incendiu la bordul unui tren Eurostar. Sute de pasageri au rămas blocați

90
Incendiu la bordul unui tren Eurostar. Sute de pasageri au rămas blocați - incendiutreneurostar-1453737446.jpg

Articole recomandate

Circa 700 de pasageri ai unui tren Eurostar pe relația Londra-Paris au fost blocați timp de opt ore în noaptea de duminică spre luni în nordul Franței, după ce în locomotivă s-a declanșat un incendiu, susțin surse concordante citate de AFP. Garnitura s-a oprit duminică în jurul orei 21.00 (20.00 GMT) la sud de Arras, "după ce un incident electric s-a produs într-o locomotivă provocând un incendiu", informează Eurostar într-un comunicat.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. "Nu a existat niciun rănit", au indicat salvatorii veniți la fața locului.

Problema electrică a dus la o întrerupere a furnizării de curent electric, ceea ce i-a lăsat pe pasageri în întuneric, a precizat Eurostar, confirmând mărturiile pasagerilor pe Twitter.

"Două locomotive diesel au venit apoi pentru a tracta trenul până în gara din Arras, unde pasagerii au fost transferați într-un alt tren Eurostar", menționează compania.

Călătorii, care inițial trebuiau să sosească la Paris la 20:47 (19:47 GMT), au ajuns în capitala Franței în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei locale 04:30 (03:30 GMT).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Explozie la Mihail Kogălniceanu
Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Incendiu violent la o casă de copii!
Pagina a fost generata in 0.3986 secunde