Hoți români, arestați la Roma. Acționau la comandă și furau din magazine de lux

298
Hoți români, arestați la Roma. Acționau  la comandă și furau din magazine de lux - hotiromani-1479388610.jpg

Articole recomandate

Doi români au fost arestați în capitala Italiei, după ce au furat din mai multe magazine de lux. Prădătorii vizau doar boutique-urile de fițe, de unde sustrăgeau poșete scumpe.

Hoții, un bărbat de 42 de ani și o femeie de 33 de ani, acționau pe bulevardul Condotti din Roma și ținteau doar magazinele marilor case de modă, precum Dior, Gucci sau Vuitton. Cuplul, care acționa la comandă, a fost prins în flagrant.

Cei doi au atras atenția polițiștilor din cauza vizitelor dese și rapide în boutiquri, iar în momentul în care românul a ieșit dintr-un magazin Louis Vuitton cu geaca foarte umflată, carabinierii au intervenit. Asupra hoțului au fost găsite o geantă de 4.000 de euro, dar și un dispozitiv de bruiaj folosit pentru a neutraliza antifurturile montate pe obiectele furate, la ieșirea din magazine.

Potrivit anchetatorilor italieni, românii au dat astfel de lovituri și în alte orașe europene, de unde furau articole de îmbrăcăminte sau ac-cesorii de lux extrem de scumpe. Furturile erau executate la comandă, la cererea unei clientele selecte cu care hoții comunicau prin mesaje. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Actual : CUTREMUR ÎN ITALIA
Pagina a fost generata in 0.4878 secunde