Hillary Clinton și-a spionat propriii angajați din campania electorală

143
Hillary Clinton și-a spionat propriii angajați  din campania electorală - hillaryclinton-1492610601.jpg

Articole recomandate

Cu ani înainte ca mesajele private ale lui Hillary Clinton să devină subiect de dezbatere în campania prezidențială, fostul Secretar de stat american se pare că a recurs ea însăși la spionarea corespondenței unor membri ai personalului său, cel puțin așa susțin autorii unei cărți publicate recent, care are ca subiect campania lui Hillary Clinton și evenimentele care au avut loc pe parcursul acesteia.

Noua carte "Shattered: Inside Hillary Clinton’s Doomed Campaign", scrisă de Jonathan Allen și Amie Parnes, relevă faptul că, în vara anului 2008, Clinton a dorit o evaluare onestă a ero-rilor din timpul campaniei prezidențiale, care a dat greș în fața lui Barack Obama, relatează New York Post.

În acest scop, ea a apelat la un apropiat de încredere pentru a avea acces la serverul campaniei și a descărca e-mailurile trimise și primite de anumiți membri de top ai echipei sale.

Allen și Parnes dezvăluie în cartea lor că "Hillary Clinton este de părere că propria campanie a eșuat în fața ei - nu invers - și ea a vrut «să vadă cine vorbește cu cine, ce scurgeri de informații au fost și din partea cui», a spus o sursă familiară cu operațiunea".

De asemenea, cartea mai adaugă faptul că "directorul ei politic, Guy Cecil, a vorbit cu membri ai mass-media de pe contul campaniei sale. Strategul șef, Mark Penn, era un tiran. Și mult prea mulți dintre protejații ei au luptat mai degrabă pentru influență și statut, decât pentru voturi."

Tulburată de ceea ce i-au relevat e-mailurile, Clinton a început să organizeze întâlniri pentru a evalua ceea ce a mers prost. Membrii personalului nu au avut nicio idee că aceasta le citise.

"Am fost uimit de cât de bine cunoștea problematica, înainte chiar să începem discuțiile", relatează un consilier citat în carte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde