Haos în Germania. Furturile din magazine au crescut îngrijorător

342
4
Haos în Germania. Furturile  din magazine  au crescut îngrijorător - furtdinmagazine-1466602682.jpg

Articole recomandate

Îngrijorare în Germania din cauza creșterii galopante a furturilor din magazine. Retailerii nu știu cum să mai contracareze acest fenomen.

Asociațiile de comercianți și poliția din Germania sunt îngrijorate de rapiditatea cu care crește numărul furturilor din magazine. În cele mai multe cazuri, hoții nu sunt prinși, iar retailerii pierd miliarde de euro, scrie Deutsche Welle.

"Printre cei care fură din magazine sunt copii, adolescenți, adulți, pensionari, orice. Niciun grup nu poate fi exclus", s-a plâns HDE, o asociație a comercianților.

Statistica infracțiunilor arată că anul trecut au fost raportate 391.000 de cazuri de furturi din magazine în Germania, nivel în creștere cu 7% față de anul anterior. Furturile provoacă magazinelor pierderi de peste două miliarde de euro pe an.

"Suma este cea care doare cu ade-vărat", se arată într-un comunicat al HDE. "Modelul de acțiune este întotdeauna același. Un grup de oameni intră în magazin, unul dintre ei îi distrage atenția asistentului în timp ce ceilalți fură tot ce pot. Totul durează doar câteva secunde", scrie zf.ro

Comentează știrea

m
23 iunie 2016
mm

Sun colorati de-ai nostri,nu?

colorat
23 iunie 2016
de-ai tai...ba,

si din neamul tau de colorat...nu de-ai nostri.

Răspuns la: mm
Adăugat de : m, 23 iunie 2016
Sun colorati de-ai nostri,nu?
vg
23 iunie 2016
haos la hotie

romanii nostri se duc in alte tari sa fure, sa jefuiasca, prostitutie sau sa primeasca ajutor social; foarte putini muncesc cinstit.

Pardailean
27 iunie 2016
Las că-i bine!

Haoleo, da proști mai e nemții ăștia! Eu cât am fost să muncește la ei am mâncat, imbrăcat, beut, gratis, mânca-v-aș!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4353 secunde