GALERIE FOTO / Mii de londonezi protestează, sâmbătă, împotriva Brexitului

214
1

Articole recomandate

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul Londrei pentru a cere guvernului conservator, condus de premierul Theresa May, ''să renunțe la Brexit'', potrivit Agerpres.

După ce au defilat pe străzile din centrul capitalei britanice, convoiul s-a oprit în fața parlamentului, unde mai multe persoane ar urma să ia cuvântul pentru a pleda cauza Uniunii Europene, printre ele figurând îndeosebi cântărețul irlandez Bob Geldof, care a făcut apel la un vot împotriva Brexit-ului la referendumul din 23 iunie 2016. 


Acest ''Marș pentru Europa'' are loc cu două zile înainte de primul vot în parlamentul britanic privind proiectul de lege al guvernului, ce vizează să stabilească ce legi europene vor fi menținute în dreptul național după ieșirea din UE, o etapă majoră în punerea în practică a Brexit-ului.

''Legea privind retragerea din Uniunea Europeană'' prevede de fapt abrogarea documentului intitulat ''European Communities Act'' din 1972, care a marcat aderarea Regatului Unit la UE.



Comentează știrea

Liviu Burebista
10 septembrie 2017
Romexit

Metodele Noii Ordini Mondiale se manifesta peste tot, in cazul de fata;se cere anularea votului democratic si liber exprimat. Acelasi lucru sa intamplat si la noi, când am vrut sa destituim un presedinte si oculta mondiala ne-a anulat rezultatul referendumului. Grupul Bilderberg vrea sa ne supuna cu orice pret. Treziti-Va Romani,si cereti organizarea unui referendum pt iesirea Romaniei din aceasta uniune satanica. Acum colac peste pupaza, vor sa ne oblige sa transformam scumpa noastra tara, in Califat islamic prin acceptarea a mii de musulmani.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9079 secunde