GALERIE FOTO / ATAC CU TOPORUL într-un tren. Un afgan de 17 ani a rănit 18 persoane

757

Articole recomandate

Cel puțin 18 de persoane au fost rănite sau au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni seară, în sudul Germaniei, după ce un individ a lovit la întâmplare cu un topor și un cuțit, într-un tren de pasageri, scrie BBC. Agresorul, un cetățean afgan în vârstă de 17 ani, a fost împușcat mortal de poliție, au informat autoritățile. Acesta a rănit patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunță Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de șoc. Atacul poate fi considerat un "atentat islamist", a afirmat ministerul local de interne, citat de AFP.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forțele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împușcat mortal de poliție, informează publicația Süddeutsche Zeitung. Conform unui purtător de cuvânt al Poliției regionale, cel puțin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni ușoare. Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forțele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor și cu un cuțit, dar a fost împușcat mortal de poliție.

Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localitățile Treuchtlingen și Würzburg, în centrul Germaniei. Nu există informații despre despre motivele agresorului, scrie Realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1527 secunde