Fratele exilat al lui Kim Jong-un a vorbit despre înmormântarea tatălui său

931
1
Fratele exilat al lui Kim Jong-un a vorbit despre înmormântarea tatălui său - kimjongnam84638100-1326742731.jpg
Kim Jong-nam, ieșit din grațiile tatăului său în 2001, pentru că a încercat să intre cu un pașaport fals în Japonia, pentru a merge la Disneyland, a fost văzut de curând pe un aeroport din Beijing.

Timp de ani buni, Kim Jong-nam a fost considerat succesor la președinția Coreei de Nord. Apoi în 2001, s-a petrecut un incident foarte bizar. Kim Jong-nam a fost arestat pe aeroportul din Tokyo, fiind însoțit de către două femei și de băiețelul său în vârstă de patru ani. El a călătorit cu un pașaport fals din Republica Dominicană, pe care era trecut un nume chinezesc, Pang Xiong ("Urs gras"). Jong-nam le-a spus anchetatorilor că voia să viziteze parcul de distracții Disneyland. După câteva zile, Kim Jong-nam a fost deportat în China. Ca urmarea a acestui incident, Kim Jong-nam a ieșit din grațiile lui Kim Jong-il, locul de favorit al liderului fiind luat de către fratele său mai mic, Kim Jong-un.

După ce o bună bucată nu s-a știut nimic de Kim Jong-nam, un profesor sud-coreean susține că l-a văzut săptămâna trecută în Beijing, potrivit agenției de știri Yonhap.

El și-a recunoscut imediat identitatea și, întrebat dacă a fost șocat de moartea tatălui său, petrecută pe 17 decembrie, a răspuns că "așa funcționează natura". A refuzat însă să spună clar dacă a participat sau nu la înmormântarea acestuia.

Comentează știrea

micutu
17 ianuarie 2012
mostenirea

la coreeni fiul cel mic mosteneste tot ...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3609 secunde