Frate și soră din satul Urluia, cercetați pentru incest

1412

Articole de la același autor

Doi frați din localitatea Urluia sunt cercetați penal după ce oamenii legii au descoperit că ei au împreună trei copii, rezultați din relațiile sexuale întreținute pe parcursul mai multor ani.
Frații Alexandra și Stănel Macioc trăiesc de cinci ani împreună, însă până ieri nimeni nu a luat atitudine împotriva acestei stări de fapt, deși tot satul cunoștea povestea lor.
Singura persoană care s-a sesizat că cei doi comit infracțiunea de incest a fost medicul de familie, sosit de curând în localitate. În urmă cu câteva zile, doctorița a anunțat polițiștii că Alexandra Macioc, de 36 de ani, a născut un copil, iar tatăl bebelușului este fratele mamei, Stănel Macioc, de 30 de ani.
Oamenii legii au stat de vorbă cu proaspăta mămică, ce a recunoscut fără remușcări că între-ține relații sexuale cu fratele său, care are un handicap de gradul doi și spune că nu îi pare rău pentru nimic.
Mai mult, oamenii legii au aflat că frații Macioc mai au împreună alți doi copii, unul de patru ani și altul de doi ani.
Polițiștii din localitate au început primele cercetări. Cei doi frați sunt cercetați penal și riscă să petreacă ani buni după gratii. Mai mult, repre-zentanții Direcției pentru Protecția Copilului au început și ei o anchetă, iar cei doi riscă să fie decă-zuți din drepturile părintești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.506 secunde