Franța invită firmele britanice să se mute la Paris

306
1

Articole recomandate

Valerie Pecresse, unul dintre cei mai cunoscuți politicieni francezi, dorește să aducă job-urile britanice în Franța, scrie Bloomberg. Șefa regiunii Parisului avea deja pregătit discursul prin care dorește să aducă companiile britanice în Franța imediat după Brexit, indiferent de rezultat. Având în vedere decizia surpriză a Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, decizie care ridică dubii legate de accesul companiilor la piața europeană, Pecresse a început ofensiva.

"Dacă trebuie să merg acolo și să iau job-uri cu dinții, așa voi face", a spus politicianul francez într-un interviu din Aix-en-Provence luna trecută.

Decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană i-a oferit lui Pecresse oportunitatea de a-i ajuta pe cei aproximativ 700.000 de șomeri din jurul Parisului. Este de asemenea o șansă să demonstreze puterea politică pe care o are, după ce și-a condus partidul într-o victorie răsunătoare în cea mai puternică regiune a Franței, pentru prima oară în ultimii 17 ani.

Comentează știrea

GGNfItKMNIdcdG
28 noiembrie 2016
pkKwTguEGUUjKPZlzO

UGpbQS nffewlbkwbqf, [url=http://ntmeosjcvlpt.com/]ntmeosjcvlpt[/url], [link=http://ljhwystsfzsi.com/]ljhwystsfzsi[/link], http://smqfplxjflgk.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2642 secunde