Video FOTO - VIDEO. Focuri de armă la intrarea în Parlamentul britanic. Cel puțin 12 victime după ce o mașină a intrat într-un grup de oameni / Poliția britanică: Incidentul este "terorist"

408

Articole recomandate

UPDATE - Cel puțin două persoane au murit în urma atacului terorist care a avut loc miercuri în apropiere de sediul Parlamentului britanic, potrivit unor surse citate de postul Sky News.


UPDATE - O explozie și focuri de armă au fost semnalate, miercuri după-amiază, în apropierea Parlamentului Marii Britanii, clădirea Legislativului britanic fiind închisă, relatează Sky News.


Poliția britanică a declanșat o operațiune de amploare în centrul Londrei în urma incidentului produs la intrarea în sediul Parlamentului britanic, Poliția metropolitană considerând atacul de tip "terorist". "Agenți de poliție înarmați sunt la fața locului, după incidentul de la Westminster", a transmis Scotland Yard.

Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, un bărbat a lovit intenționat cu mașina un grup de trecători, după care s-a lovit cu vehiculul de poarta metalică a Palatului Westminster.

A coborât din mașină și a înjunghiat un agent de poliție, după care a fost împușcat mortal de forțele de ordine.

Din cauza incidentului, sediul Parlamentului britanic a fost plasat în stare de alertă, sesiunea parlamentară fiind suspendată. Premierul Theresa May a fost evacuată din Parlament.

Circulația metroului în centrul capitalei Marii Britanii a fost oprită temporar.

Poliția metropolitană a îndemnat cetățenii să evite centrul orașului.

"Incidentul este tratat ca fiind de tip terorist până când eventual s-ar putea dovedi de altă natură", anunță Scotland Yard.




UPDATE - Cel puțin 12 persoane au fost rănite în apropierea de Podul Westminster din Londra, lângă Parlament, relatează Reuters. Potrivit agenției de presă citate, au fost auzite împușcături în afara clădirii Parlamentului. Legislativul și-a suspendat activitatea.

Londra e în stare de alertă! Două persoane au fost împușcate în zona Parlamentului. Camera Comunelor era în sesiune. Premierul Theresa May trebuia să răspundă întrebărilor. Sesiunea a fost suspendată, toți deputații au fost sfătuiți să rămână în incinta Parlamentului.


Un alt incident semnalat de Reuters anunță că o mașină a intrat într-un grup de persoane, iar câteva zeci de oameni ar fi răniți. Totul s-a întâmplat în zona Parlamentului. S-au auzit focuri de armă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6829 secunde