Fostul premier al Franței, Manuel Valls, lovit în față de un tânăr de 18 ani

240
Fostul premier al Franței, Manuel Valls, lovit în față de un tânăr de 18 ani - manuelvallslovitinfata-1484747794.jpg

Articole recomandate

Un incident neplăcut s-a petrecut în regiunea Bretania, unde fostul premier francez, Manuel Valls, se afla într-o vizită de campanie. El a fost lovit de un individ, direct în față, după ce a ieșit din primăria locală.


Incidentul s-a produs în departamentul breton Cotes-d’Armor, la Lamballe. Imediat după ce a ieșit din Primărie, un băiat de 18 ani s-a repezit să îi dea o palmă fostului prim-ministru al Franței. Garda de corp a lui Valls a reacționat prompt și l-a imobilizat pe agresor. Ulterior, acesta a fost dus la un comisariat de poliție și arestat.


Imediat după acest incident, Valls a dat declarații presei:

"Nu am venit aici să vorbesc despre mine. Dintotdeauna au existat indivizi care vor să împiedice democrația să se exprime. Aceștia sunt cei care contestă democrația și pe cei care o încarnează, cum sunt oamenii politici. Democrația nu poate fi violență."


Și adversarul politic al lui Valls la alegerile primare socialiste, Vincent Peillon, a condamnat, pe Twitter, "cu cea mai mare fermitate agresiunea fizică" a cărui victimă a fost Valls și l-a asigurat de "solidaritate deplină". 


Nu este pentru prima oară când Valls este atacat. În decembrie, el a fost împroșcat cu făină de către un opozant politic, reamintește presa franceză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0113 secunde