Fetiță româncă, furată din greșeală la Londra. Hoțul a fugit cu mașina tatălui său

198
Fetiță româncă, furată din greșeală la Londra. Hoțul a fugit cu mașina tatălui său - etitaromaniafuratamasina-1495022178.jpg

Articole recomandate

O fetiță de origine română pe nume Beatrice Felicia a fost dată dispărută de Poliția Metropolitană din Londra, după ce un hoț a fugit cu mașina pe care tatăl copilei intenționa să o vândă.

Fetița de 6 ani se afla pe bancheta din spate în momentul în care hoțul a fugit cu mașina, însă ulterior a fost găsită în apropierea locului în care s-a petrecut infracțiunea.

Potrivit unui comunicat al Poliției Metropolitane din Londra, tatăl fetei s-a întâlnit cu o persoană încă neidentificată în zona Leyton High Road din Londra pentru a negocia o tranzacție de vânzarea a autoturismului personal. Persoana necunoscută a profitat de un moment de neatenție a românului, a sărit în mașină și a demarat în trombă.

Beatrice Felicia se afla pe bancheta din spate a mașinii, un VW Passat, în momentul furtului. Câteva ore mai târziu, ea a fost găsită de bunica sa pe Leyton High Road. Polițiștii nu au stabilit, deocamdată, cum a ieșit Beatrice din mașină și nici exact unde a fost găsită, pentru că nici fetița nici bunica ei nu vorbesc engleză. Cel mai probabil este ca hoțul să-și fi dat seama de prezența fetiței în mașină imediat după ce a fugit și să o fi dat jos.

Cercetările în acest caz continuă, polițiștii urmărind să îl găsească pe principalul suspect, un asiatic în vârstă de aproximativ 30 de ani. Mașina românului nu a fost încă recuperată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3807 secunde