Festivități grandioase în Coreea de Nord, dedicate testului nuclear

168
Festivități grandioase  în Coreea  de Nord, dedicate  testului nuclear - festivitatiiii-1504791142.jpg

Articole recomandate

Coreea de Nord a organizat ceremonii de proporții în semn de omagiu pentru oamenii de știință care au contribuit la efectuarea celui mai puternic test nuclear efectuat vreodată de această țară, cu focuri de artificii și o manifestație de amploare la Phenian la care au fost prezenți zeci de mii de oameni, relatează France Presse.

Locuitorii Phenianului s-au strâns, miercuri, pe trotuare pentru a întâmpina autobuzele care îi aduceau pe oamenii de știință în centru. Zeci de mii de nord-coreeni s-au adunat la Piața Kim Ir-Sen pentru a aduce un omagiu muncii lor, au agitat pompoane roz și violet și au aruncat cu confeti în direcția savanților la sosirea lor în piață.

"Aducem cel mai ales omagiu tovarășului Kim Jong-Un, conducătorul suprem care a adus poporului coreean cea mai mare realizare din istoria sa", se putea citi pe un banner. "Nimeni nu ne poate opri din drumul nostru spre viitor", scria pe altul.

În timpul festivității, oratorii au explicat că armata nord-coreeană "va pecetlui soarta imperialiștilor americani, asemănători gangsterilor, grație unor lovituri preventive nemiloase, dacă aceștia declanșează în cele din urmă un război, ei și hoardele de trădători". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8711 secunde