Explozie la o școală privată din Minneapolis. Clădirea s-a prăbușit. Cel puțin doi morți și mai mulți dispăruți

132
Explozie la o școală privată din Minneapolis. Clădirea s-a prăbușit. Cel puțin doi morți și mai mulți dispăruți - exploziescoala-1501763032.jpg

Articole recomandate

Cel puțin două persoane au decedat și mai multe au fost rănite, în urma unei explozii ce a provocat prăbușirea unei clădiri la o școală privată cu aproximativ 800 de elevi din orașul american Minneapolis, scrie presa americană.

Departamentul de pompieri din Minneapolis a confirmat moartea a cel puțin două persoane. Mai multe persoane au fost blocate sub dărâmăturile clădirii prăbușite, în timp ce echipele de salvare încearcau să stingă flăcările provocate de explozie. Responsabilii orașului spun că tragedia ar fi putut fi declanșată din cauza unei scurgeri de gaze.

Explozia a avut loc la Academia Minnehaha, o școală privată unde studiază în total 832 de elevi. Explozia ar fi produs prăbușirea clădirii, au informat autoritățile din Minneapolis.

Potrivit acestora, în explozia de miercuri, șapte adulți au fost transportați la spital, dar se pare că numărul victimelor este mai mare. Școala privată avea clase de la învățământul preșcolar, până la cel preuniversitar, potrivit usnews.com.

În momentul în care s-a produs tragedia elevii se aflau în campus pentru programele de vară. La clădire lucrau niște muncitori în momentul în care s-a produs explozia de gaze.

Două persoane fuseseră date dispărute, dar au fost găsite în viață și au suferit răni și traumatisme în diferite segmente ale corpului, inclusiv la cap.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.446 secunde