Emmanuel Macron speră într-o Europă lider al lumii libere

122
1
Emmanuel Macron speră  într-o Europă lider al lumii libere - emmanuel-1504184831.jpg

Articole recomandate

Președintele francez Emmanuel Macron estimează că "Franța trebuie să permită Europei să devină lider al lumii libere", într-un interviu-fluviu acordat revistei Le Point, care a apărut ieri.

"Îmi asum acest discurs al măreției", a spus el, sperând ca Franța să redevină o mare putere, iar Europa să regăsească miezul suveranității.

"Cred în Europa, de aceea sunt un european lucid, deci critic. Astăzi, Europa funcționează prost, uneori chiar rău, pentru că de zece ani am pierdut firul. În 2005, am cunoscut sfârșitul unei Europe, care putea să se edifice la adăpostul popoarelor. Și Brexitul nu este decât o altă expresie a acestui fenomen. Europa este făcută doar pentru câștigători, în conclave închise s-a terminat. Aceasta nu va face ca Europa să avanseze", a lansat el.

"Vreau o Europă ca un continent de dimensiunea puterilor americană și chineză", a adăugat Macron, pledând în același timp pentru reforme ample, pentru a depăși "imixtiunea birocratică" și a "regăsi standarde comune în materie socială, fiscală și de mediu".

"Fără o transformare economică și socială, să uităm de măreție", a subliniat președintele francez, insistând pe necesitatea de a apăra "mândria" valorilor europene. 

Comentează știrea

Liviu Burebista
15 septembrie 2017
Asa arata Satana

Asa arata Satana , aceasta este una din infatisarile sub care n-i se arata. Macron, unealta Globalistilor , promotorul desfiintarii natiunilor si a identitatii nationale.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2061 secunde