Două românce și-au pierdut viața într-un accident înfiorător, în Italia

342
Două românce și-au pierdut viața într-un accident înfiorător, în Italia - romancaaccidentitalia-1490880960.jpg

Articole recomandate

Două românce și-au pierdut viața într-un accident rutier produs, miercuri noapte, în jurul orelor 4.00, în localitatea Ponte di Piave, provincia Treviso, din nordul Italiei. 


Femeile, de loc din Arad, se întorceau spre casă, de la serviciu, în momentul în care cea aflată la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina s-a izbit de un zid, apoi s-a oprit într-un șanț. 


"Cele două femei, C.O.R, de 35 de ani, și B.T.C., de 30 de ani, se pare că lucrau într-un club de noapte din zonă și la acea oră se întorceau spre casă, de la serviciu. 


Probabil din cauza oboselii, presupun anchetatorii, femeia care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanț, izbindu-se frontal de un zid de susținere. În urma impactului, cele două femei au murit pe loc, iar corpurile au fost transportate de autorități la morga spitalului din localitatea Oderzo, după ce au fost extrase din rămășițele automobilului de către echipa de descarcerare a pompierilor din localitatea Motta", scrie site-ul rotalianul.ro, portalul de știri al comunității de români din Italia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4786 secunde