Două nave ruse de război au sosit în portul sirian Tartus

1001
1

Articole recomandate

Două nave ruse de război au sosit în portul sirian Tartus pentru a se alimenta în această singură bază navală rusă în Mediterana, a anunțat, ieri, o sursă din cadrul Statului Major al Marinei ruse. 


"Navele de debarcare Novocerkask și Saratov au sosit pentru o perioadă de 24 de ore în portul sirian Tartus, unde se află un punct de alimentare și susținere tehnică al Marinei ruse", a declarat sursa citată, pentru Interfax.

Aceste nave din cadrul Flotei Mării Negre se vor îndrepta ulterior spre strâmtorile Dardanele și Bosfor, unde se află portul lor de bază, în care vor ajunge la jumătatea lui decembrie.

Baza de la Tartus, situată la aproximativ 220 de kilometri nord-vest de Damasc, a fost creată în virtutea unui acord încheiat în 1971, în perioada sovietică. 


Comentează știrea

HAI LA GREVA-MISCAREA DEREZISTENTA ANR
6 decembrie 2012
neocomunistii Locul lor e la lada de gunoi a istoriei

HAI LA GREVA Prin revolutia din 1989 am castigat dreptul de a ne exprima Fii schimbarea pe care o vrei in lume –Ghandi Boicotati non violent actele si masurile unui anr nelegitim Noi ne implicam !ia si tu atitudine Impotriva epurarilor neocomuniste si a abuzurilor MISCAREA DE REZISTENTA ANR

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5586 secunde