Donald Trump le-a adus un omagiu militarilor americani morți în slujba țării

156
Donald Trump le-a adus un omagiu militarilor americani morți în slujba țării - donald-1496145719.jpg

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump, proaspăt revenit din primul său turneu în străinătate, le-a adus un omagiu militarilor americani morți în slujba patriei, despre care a spus că "au murit în război pentru ca noi să putem trăi în pace", într-o ceremonie desfășurată la Cimitirul național din Arlington (statul Virginia, lângă Washington), informează New York Times, consultat de Agerpres.

De Ziua Amintirii, marcată în fiecare an în SUA în ultima zi de luni din mai în memoria soldaților morți în operațiuni, Trump s-a deplasat, asemenea tuturor predecesorilor săi, la cimitirul din Arlington, pentru a susține o scurtă alocuțiune.

"Cuvintele nu sunt suficiente pentru a ilustra profunzimea devotamentului lor, puritatea iubirii lor și dimensiunilor curajului de care au dat dovadă. Nu putem decât să sperăm în fiecare zi că ne putem dovedi demni nu numai de sacrificiul lor, ci și de sacrificiul făcut de familiile lor și de cei pe care i-au iubit și pe care i-au lăsat în urma lor. Oameni cu totul speciali", a spus Trump. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3042 secunde