"Doar grecii pot decide dacă vor păstra sau nu moneda euro"

186
2

Articole recomandate

Ministrul german de finanțe, Wolfgang Schaeuble, consideră că doar grecii pot decide dacă vor continua cu moneda euro sau, cel puțin temporar, fără ea, însă Grecia rămâne membră a uniunii monetare, transmite Reuters, citând un interviu apărut în ediția de sâmbătă a cotidianului Bild, potrivit Agerpres.


'Grecia este membră a zonei euro. Nu e niciun dubiu în legătură cu acest lucru. Dacă cu euro sau temporar fără el, doar grecii pot răspunde la această întrebare. Este clar că nu vom lăsa poporul în încurcătură', a declarat ministrul german, reiterând că riscurile de contagiune sunt limitate. 


'Chiar dacă s-ar ajunge la prăbușirea unor bănci individuale, riscul de contagiune este relativ scăzut', a spus Schaeuble, reamintind că 'piețele au reacționat cu reținere în ultimele zile'. 'Acesta arată că problema este gestionabilă', a subliniat oficialul german.


Comentează știrea

costy
4 iulie 2015
afaceri

Bani urgent, din prima lună! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: [email protected]

rodica
5 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde