DEZNODĂMÂNT ÎNFIORĂTOR! Accidentul Germanwings, produs INTENȚIONAT: "Am auzit zgomotul repsirației până la impactul final"

364
DEZNODĂMÂNT ÎNFIORĂTOR! Accidentul Germanwings, produs INTENȚIONAT:

Articole recomandate

Autoritățile franceze au anunțat, într-o conferință de presă, că cel care se afla la manșa aeronavei A320, care s-a prăbușit în Alpii Francezi marți, având la bord 150 de persoane, era co-pilotul. Potrivit presei franceze, acesta ar fi avut foarte puține ore de zbor, el fiind angajat de compania Germanwings în 2013. 


Pe baza informațiilor extrase din analiza cutiei negre, Andreas Lubitz a preluat controlul aeronavei și a început coborârea aeronavei. El s-a blocat în cabină, lăsându-l pe pilot pe dinafară. Potrivit anchetatorilor francezi, co-pilotul a fost în viață până la impactul aeronavei cu solul.

De altfel, ipoteza sinuciderii a fost des vehiculată de presa franceză în această perioadă. 


"Comandantul de bord îi cere copilotului să preia comanda și se aude zgomotul unui scaun și ușa care se închide. Probabil a mers să-și satisfacă o necesitate naturală. Copilotul manipulează atunci sistemul de monitorizare a zborului pentru a începe coborârea în timp ce era singur la comandă", a precizat procurorul din Marsilia, citat de La Depeche în ediția online.


"L-am auzit (pe înregistrarea recuperată din CVR, n.r.) pe căpitan țipând să-l lase înauntru. Căpitanul avionului s-a identificat prin sistemul intern de comunicații. A bătut în ușă și i-a cerut copilotului să deschidă ușa dar nu a primit niciun răspuns (…) La final (înainte de impact, n.r.) am auzit doar țipete. Moartea a fost instantanee, avionul a lovit muntele cu 700 de kilometri pe oră.", a declarat procurorul Brice Robin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4735 secunde