Detalii terifiante ies la iveală. Tânăra răpită de pe stradă, amenințată că va fi dată hrană tigrilor

332
1
Detalii terifiante ies la iveală.  Tânăra răpită de pe stradă,  amenințată că va fi dată hrană tigrilor - tanararapita-1502284584.jpg

Articole recomandate

Apar noi detalii în cazul britanicei de 20 de ani care a fost răpită de pe stradă în Milano. Tânăra a declarat că cel puțin trei fete pe săptămână ajung în țările arabe, iar când cumpărătorul se satură de ele, pot ajunge hrană pentru tigri.

Chloe Ayling a fost ținută prizonieră timp de șase zile la Milano, după ce a fost păcălită că va merge la ședință foto. Britanica de 20 de ani a fost drogată și răpită, cu scopul de a fi vândută într-o licitație pe internet. Ea a stat legată la mâini și la picioare într-un vestiar de lemn și a fost supravegheată mereu ca să nu scape.

Lukasz Pawel Herba, un polonez care trăiește în Marea Britanie, a eliberat-o pe tânără după ce a aflat că fata este mama unui copil mic. El a fost arestat sub acuzația de răpire de persoane.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitații pe internet ca să vândă fete răpite.

Chloe Ayling a declarat că atacatorul i-ar fi spus că fetele urmează să ajungă în țările arabe și că cel puțin trei pe săptămână sunt vândute, iar când cumpărătorul se plictisește de ele, acestea ajung hrană tigrilor, notează Huffington Post.

Tânăra a mai spus anchetatorilor că Lukasz Pawel Herba i-a mărturisit că suferă de leucemie și că are nevoie de bani pentru a-și plăti tratamentul.

Comentează știrea

Mitica
10 august 2017
Fata in casa

Daca aveam atatia bani o cumpram eu. Chiar imi trebuia o fata in casa...

Pagina a fost generata in 0.4696 secunde