Detalii terifiante despre atacatorul din Istanbul

298
Detalii terifiante despre atacatorul din Istanbul - 3bcda9e4000005784083438imagea531-1483449814.jpg

Articole recomandate

Jurnaliștii Hurriyet au scris că atacatorul înarmat care a ucis în noaptea dintre ani 39 de oameni în clubul Reina a luptat pentru jihadiștii Statului Islamic în Siria și a utilizat tehnici învățate în războiul civil în timpul atacului din Istanbul. Soția atacatorului spune că nu știa de faptul că soțul ei era simpatizant ISIS. 


Citește și Bărbatul care a comis atentatul de la Istanbul, în Clubul Reina, a fost identificat



Presa turcă a publicat pe Twitter imagini cu un pașaport al presupusului jihadist, un cetățean kîrgîz pe nume Iakhe Mashparov. Însă, identitatea atacatorului nu a fost confirmată până acum de autoritățile turce.

Soția principalului suspect spune că nu știa că soțul ei era simpatizant ISIS. Femeia spune că a aflat de la televizor că soțul ei ar fi autorul atacului în care au murit 39 de persoane.

Atacatorul, împreună cu soția și copiii lui au aterizat în Istanbul pe 20 noiembrie, anul trecut. Ei au închiriat un apartament în Konya, centrul Turciei. Femeia susține că soțul ei i-a spus că vin în Turcia pentru a-și căuta un loc de muncă.

Jihadiștii Statului Islamic au revendicat deja atacul armat din Istanbul și există informații că atacatorul necunoscut a fost antrenat în lupte de stradă în Siria, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7171 secunde