Detalii terifiante! Cum a decurs ultima discuție între pilot și copilotul care a prăbușit avionul

509
1
Detalii terifiante! Cum a decurs ultima discuție între pilot și copilotul care a prăbușit avionul - showimage-1427382374.jpg

Articole recomandate

Procurorul francez care a anunțat primele rezultate ale anchetei privind prăbușirea avionului Airbus A320 cu 150 de oameni la bord, aparținând companiei Germanwings, a oferit detalii despre ultima discuție dintre pilot și copilot, scrie realitatea.net.


"În primele 20 de minute, cei doi piloți discutau normal, vesel. Nimic anormal. Comandantul de bord pregătea informarea pentru aterizarea la Dusseldorf, iar răspunsurile copilotului par laconice. Comandantul de bord îi cere copilotului să preia comanda și se aude zgomotul unui scaun și ușa care se închide. Probabil a mers să-și satisfacă o necesitate naturală. Copilotul manipulează atunci sistemul de monitorizare a zborului pentru a începe coborârea în timp ce era singur la comandă", a precizat procurorul, potrivit zf.ro.


Acțiunea copilotului, 'de naționalitate germană' și 'neînregistrat ca terorist', 'poate fi interpretat ca o dorință de a distruge avionul', a precizat procurorul. Cu toate acestea, potrivit acestuia, nu există motive ca incidentul să fie considerat unul terorist, notează Agerpres.


'Ritmul respirației lui era normal. Nu era respirația cuiva pe cale să comită un act. Nu a spus un cuvânt', a spus procurorul francez.


Procurorul francez a mai afirmat că pasagerii nu și-au dat seama că avionul se prăbușește 'decât în ultimul moment'.


'Putem auzi țipetele (pasagerilor — n.r.) cu doar câteva minute înainte de prăbușirea avionului', a spus el.








Comentează știrea

jSOhRxGa
1 decembrie 2016
HPKqTlxFMaOrNleOB

VhAzxE mtqbfxtdpcog, [url=http://hrpmdusudbik.com/]hrpmdusudbik[/url], [link=http://umsjauisnret.com/]umsjauisnret[/link], http://ouevtrnimsgp.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.476 secunde