Damascul, zguduit de explozii violente

175
Damascul, zguduit  de explozii  violente - damasc-1481116787.jpg

Articole recomandate

Explozii violente au zguduit, ieri, o mare bază militară aeriană din capitala siriană Damasc, a indicat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de agenția Xinhua. Potrivit sursei, ca urmare a exploziilor, un incendiu a izbucnit la baza aeriană Mazzeh, din cartierul cu același nume situat în vestul Damascului.

OSDO precizează că nu este clar dacă baza militară a fost ținta unor lovituri aeriene. Canalul de televiziune panarab Al-Mayadeen, citând surse militare, a relatat însă că Israelul a bombardat ținte din interiorul bazei.

Al-Mayadeen a mai afirmat că avioa-nele israeliene au bombardat baza militară siriană dinspre spațiul aerian libanez. Media siriene oficiale nu au făcut, deocamdată, niciun comentariu referitor la incident.

Xinhua notează că, dacă informațiile se verifică, atunci ar fi a doua oară, în mai puțin de 10 zile, când Israelul efectuează lovituri aeriene la Damasc. Pe 30 noiembrie, avioane militare israeliene au tras cu rachete asupra unor posturi militare în vestul Damascului, provocând pagube unor proprietăți, potrivit unui comunicat al armatei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Noiembrie 2016
Stire din Actual : ISIS, atac chimic în nordul Siriei
Pagina a fost generata in 0.5121 secunde