Criza refugiaților. Turcia refuză să înființeze centre de primire

275
3
Criza refugiaților. Turcia refuză să înființeze centre de primire - 11refugiatiepaagerpres465x390144-1443529634.jpg

Articole recomandate

Ankara respinge planurile UE! Turcia nu este de acord cu înființarea pe teritoriul său de centre de primire și de înregistrare a imigranților, așa cum a solicitat Uniunea Europeană, pentru a face față actualei crize a refugiaților, susține premierul turc Ahmet Davutoglu: "Le-am spus europenilor că nu vor exista centre de primire în Turcia", a confirmat acesta, pentru Hurriyet.


Turcia a primit, de la începutul războiului sirian, în jur de 2,2 milioane de sirieni, cheltuind în acest scop 6,6 miliarde de euro.


Comentează știrea

dogan iusuf
1 octombrie 2015
refugiati

impuneti centre de primire in Cipru,membru UE de multi ani,Turcia a refuzat cca $30 miliarde ptr. a permite trupelor USA sa treaca prin teritoriul ei.Facuse asta cu ocazia razboiului din Golf 1991,s-a umplut tara de kurzi,e adevarat,nu toti,teroristi cum zice acum basescu despre actualii.Basescu-le du-I in Cipru si faci ce vrei cu credibilitatea ta fenomenala poti conviinge pe oricine de orice.Alina Gorghiu,ai grija la Constanta de unul Hasoti si spune-i colegului tau Blaga despre cei din mehedinti,niste animale uriase,au nevoie de multa hrana,ca porcul nu lasa nimic nimanui de mancat.

dogan iusuf
1 octombrie 2015
turcia lui Kemal Ataturk

$30miliarde de dolari au fost oferite Turciei in razboiul contra terorismului lui Sadam,Bush Junior,l-a omorat pe sadam si a pus in Irak un prim-ministru kurd.Pana la urma intre cei mari exista intelegeri dar ce cauta Franta,uitati-va fata astui presedinte,nu mai zic de predecesorul sau Sarkosi,jidani sadea.Franta are cea mai mare populatie de evrei din UE.Duceti-i atunci in cipru ce cautati voi francezi in Irak.? ,de aceea va legati de Erdogan si Merkel.Vreti Cine va impinge?ai si amanta,la mutra ta de pompalau.Votati-i pe Hasoti si pe chiru,ne intoarcem la daco- romani,traian si decebal,etc

Mada
2 octombrie 2015
:)

Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0444 secunde